Home | News | Find a Doctor | Ask a Question | Free

@Admins: forum bug report. Irregular log out


#1

This is a bug that is bugging me every now and then.
Imagine that I want to post a message. I open the edit window, and start writting the message. But then I have a phone call, and I am chatting on the phone for half an hour. Once I finish my phone conversation, I go back to the forum, finish editting my message, and finally, click the OK-SUBMIT button.
Well, what does it happen?
Instead of getting my message posted, my message is lost, and I am logged out.

Very annoying (specially if my message was long and I made no copy).


#2

» Instead of getting my message posted, my message is lost, and I am logged
» out.
»

Maybe he installed a so called “Bullsh’t add on” - a software who’s able to detect Bullsh’t postings.

Just kidding. No, this is completely normal. You only have a certain posting time available. I think it’s max. about 10 - 15 minutes - as far as I noticed.

Therefore, for longer posts, I mostly pre-write the post with MS word or whatever - just to be safe and to avoid a lost of the text/post.


#3

» » Instead of getting my message posted, my message is lost, and I am
» logged
» » out.
» »
»
» Maybe he installed a so called “Bullsh’t add on” - a software who’s able
» to detect Bullsh’t postings.
»
» Just kidding. No, this is completely normal. You only have a certain
» posting time available. I think it’s max. about 10 - 15 minutes - as far as
» I noticed.
»
» Therefore, for longer posts, I mostly pre-write the post with MS word or
» whatever - just to be safe and to avoid a lost of the text/post.

But why does it have to log me out? Does it happen to you too?
What I normally do is to copy the text to the clipboard before pushing the Submit button. But it is safer to use a text editor, yes.